Weboldalunk a kényelmesebb böngészés érdekében sütiket használ. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban találhat.
Rendben
CIMSEC -
Elérhetőségek Névjegy Média Kiadványaink

Kedves Partnerünk!

Az idei év egy újabb lépcsőfok a márka életében, hiszen megújul a Cimsec Prémium színes fugázó, hogy a felhasználók igényeit még jobban ki tudja elégíteni.

Először is 3 új színnel bővül a rendelkezésre álló színválaszték: a 44 Toffi, a 12 Cementszürke és az 80 Égszínkék színek felfrissítik a meglévő széles színskálát, ezzel is elősegítve, hogy szinte minden árnyalatú burkolólaphoz lehessen illeszkedő Cimsec fugázót választani a 29 elérhető színből. A korábbi színválasztékból 3 szín megszűnik: 85 Szürkéskék, 38 Rubinvörös, 68 Montana.

Ezen túl az új termék Silica Active technológiával lesz elérhető, mely által tartósabb, magasabb színvonalú burkolómunka végezhető azanyaggal. A Silica Active technológiával készült fugázóanyag jobban tapad a burkolólap oldalára, nem repedezik. A komponensek nagyon finom őrlésen mennek keresztül a gyártás során, ezért a víz által beindított szilárdulás folyamatában az alkotórészek szinte egymásba olvadnak. Így nagyon tömör, finom textúrájú felületet kapunk, amiről a víz lepereg. A pigmentek nagyon jól beágyazódnak, ezzel biztosítva az egységes, hosszantartó színeket.

Mivel tudjuk, hogy az idő fontos tényező, ezért annak érdekében, hogy a burkolási munka gyorsabbá válhasson, az új Cimsec Prémium fugázók alkalmazása után a felület már 6 óra múlva járható lesz, a korábbi összetételnél tapasztalható 24 óra helyett.

A megújult Cimsec Prémium fugázók esetén mindenképp az új színminta alapján javasoljuk az értékesítést, amit területi képviselő kollegáink juttatnak el Önökhöz. A korábbi színekhez képest árnyalatnyi eltérések előfordulhatnak, így javasoljuk, hogy az új Silica Active technológiával készült megújult fugázók esetén már az új színminták alapján ajánlják a termékeket.

2017 július 1-től már csak az új Silica Active technológiával készült fugázót forgalmazzuk és a bevezetéssel együtt egy Cimsec Hűségprogramot indítunk kiskereskedelmi partnereink részére, hogy ezúton is segítsük az új Cimsec termékek bevezetését.

A Cimsec Hűségprogram részletei:

Az Akcióban résztvevő személyek:

Az Akcióban részt vehet minden, Magyarországon Henkel terméket forgalmazó kiskereskedés

Az Akció időtartama:

Az akció 2017. július 1-től 2017. december 31-ig tart.

Az Akció menete:

Vásároljon 2017. július 1- 2017. december 31. között az Akcióban résztvevő Kiskereskedés a Szervező által forgalomba hozott, lent felsorolt Cimsec termékeket legalább ugyanakkora értékben, mint 2016. ugyanezen időszakában, de legkevesebb nettó 100 000 Ft értékben.

  • Cimsec Prémium színes fugázó 1-8 mm
  • Cimsec Pr. Széles fugázó 2-20 mm
  • Cimsec Prémium nagyszilárdságú fugázó 2-30 mm
  • Cimsec Naturstein Márvány és gránit fugázó 1-8 mm
  • Cimsec Prémium Fugenflex
  • Cimsec Fugenflex MS

Azon Kiskereskedés, amely fenti feltételeknek megfelel, a 2017. július 1- 2017. december 31. közötti időszakban történt Cimsec vásárlásainak 5%-át vásárlási utalvány formájában visszakapja.

A vásárlási utalványok az akciós időszak kiértékelését követően, várhatóan 2018. február végéig kerülnek kiküldésre.

A vásárlási utalvány abban az esetben adható, amennyiben a Kiskereskedés a saját nevére szóló számla másolatával (amelyen csak Henkel termékek láthatóak) igazolja a Henkel Magyarország felé 2018. január 15-éig, hogy az Akció e pontban írt feltételeinek megfelel.

A résztvevő a pályázat beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a Szervező, Henkel Magyarország Kft. a Játék lebonyolítása céljából, felhasználja és kezelje. A hűségprogram szabályzata letölthető az alábbi linkről.


Cimsec hűségprogram szabályzat
Cimsec hűségprogram tájékoztató